پناهندگان روهینگیا در بازار کاکس بنگلادش که با کاهش جیره غذایی از سوی سازمان ملل مواجه شدهاند، امیدوارند که حمایت سازمان همکاری اسلامی به آنها کمک کند.
پس از آنکه دولت میانمار فرهنگ و تاریخ مسلمانان روهینگیا را هدف قرار داد، اکنون این اقلیت در تلاشند تا زبان و خط مادری خود را بیاموزند و تاریخ خود را احیا کنند.
پس از آتشسوزی گسترده در یکی از اردوگاههای مسلمانان روهینگیا در بنگلادش، سازمان عفو بینالملل از دولت این کشور خواست تا مکان امنتری برای اقامت پناهندگان در نظر گیرد.
سازمان پناهندگان ملل متحد روز سه شنبه هم زمان با جان باختن دستکم ۲۰ مسلمان روهینگیا و رسیدن صدها تن دیگر از آنان به سواحل اندونزی پس از چند هفته سرگردانی در اقیانوس هند، از کشورها درخواست کمک کرد.
مجله «اکونومیست» در پنجمین سالگرد آوارگی اقلیت مسلمان «روهینگیا» و کوچ اجباری آنها از خانههایشان در میانمار، نوشت: در کشتار سال ۲۰۱۲، حدود ۷۵۰ هزار نفر از روهینگیا به بنگلادش گریختند که اکنون به بزرگترین اردوگاه پناهندگان در جهان تبدیل شده است.
دهها هزار پناهجوی اقلیت مسلمان روهینگیا پنج سال پس از آوارگی در بنگلادش به دلیل اقدامات سرکوبگرانه دولت میانمار، روز یکشنبه در بنگلادش تظاهرات کرده و خواستار بازگشت به کشورشان شدند.
وضعیت اسفناک مسلمانان روهینگیا در کشورهای شبه قاره هند و روابط اتحادیه اروپا با هند در برنامه «شبه قاره» (Subcontinent) شبکه پرس تیوی مورد ارزیابی قرار میگیرد.